Stranica: 1/1.

Problem sa prijavom

Postano: pet jun 05, 2009 11:47 am
Postao/la admin
Sinoć je došlo do tehničkih problema na forumu i cjelokupnom site-u tako da se neki članovi nisu mogli prijaviti na forum a i cjelokupni site. Greska je otklonjena mada sa sigurnošću nemožemo utvrditi da li svi čćanovi mogu da se prijave. Ukoliko neko bude imao problema sa prijavom na forum i site (provjerite obje prijave www.vozovi.com i www.vozovi.com/forum) molim Vas da kontaktirate administratora na e-mail [email protected] ili preko kontakt forme na site-u http://www.vozovi.com/index.php?option= ... &Itemid=49.
Nadamo se da ćete imati razumjevanja i izvinjavamo Vam se zbog nastalih tehničkih problema.

Hvala, Administrator.

Re: Problem sa prijavom

Postano: pet jun 05, 2009 11:33 pm
Postao/la 68847
Stvar je rijesena (sto je ocito) a mislim da se mozemo sloziti da pravovremno i iscrpno obavjestavanje administratora o problemima/smetnjama i sl. samo moze ubrzati uhodavanje i dovesti do poboljsanja.

Re: Problem sa prijavom

Postano: sub jun 06, 2009 2:23 am
Postao/la gc
Zasto se ne moze promjeniti sifra?
Sifra koju sam dobio prilikom prijave je nekakva kombinacija slova i brojeva koju je nemoguce zapamtiti.
Hocu da je promjenim u nesto meni poznato, medjutim to mi sistem ne omogucava.
Sve ide ok prilikom ukucavanja, sistem prihvati sve promjene koje stavim ali kada se odjavim i ponovo prijavim
jedina sifra koju prihvata je stara.

Molim vas da ovo rijesite sto prije.


Hvala
Osim ovoga, bilo bi dobro otvoriti podforum prijedlozi i kritike.
Imam nekoliko prijedloga i kritika :D pa da tu napisem na sta sam konkretno mislio.

Re: Problem sa prijavom

Postano: sub jun 06, 2009 9:43 am
Postao/la admin
Pozdrav,

Hvala na učešću u forumu i na pomoći da napravimo forum koji če biti zanimljiv a i dobro funkcionisati. Forum je na samom startu i nadamo se da ćemo otkloniti sve thničke smetnje na koje nam ukazujete.
gc je napisao/la:Osim ovoga, bilo bi dobro otvoriti podforum prijedlozi i kritike.Imam nekoliko prijedloga i kritika pa da tu napisem na sta sam konkretno mislio.
A sto se tice predloga i kritika to ide na privatne poruke, ako je nesto lose da drugi ne mogu procitati, a ako je dobar predlog da to bude kao moja ideja. :lol:

Naravno da je ovo šala i forum za predloge i kritike će biti otvoren.

Puno pozdrava.

Re: Problem sa prijavom

Postano: pon sep 21, 2009 6:16 pm
Postao/la 444-006
Nažalost ne prihvata prijavu na moju staru šifru koja je bila 441-704,registrovao sam se na novu šifru 444-006 pa sve postove ubuduće umjesto 441-704 pišem pod šifrom 444-006

Re: Problem sa prijavom

Postano: pon sep 21, 2009 8:57 pm
Postao/la stjepan
444-006 je napisao/la:Nažalost ne prihvata prijavu na moju staru šifru koja je bila 441-704,registrovao sam se na novu šifru 444-006 pa sve postove ubuduće umjesto 441-704 pišem pod šifrom 444-006
Šteta da se nisi obratio adminu,i ja sam već dva puta imao taj problem i zahvaljujući administratoru foruma oba puta brzo i učinkovito rješavao problem(novim geslom i aktivacijom)

Pozdrav!

Re: Problem sa prijavom

Postano: pon sep 21, 2009 9:07 pm
Postao/la admin
Pozdravi,
Klikom na zaboravio sam lozinku ili tako nešto kod prijave, upišete korisničko ime i mail pod kojim ste se registrovali i dobijete novu pristupnu lozinku sa kojom se možete prijaviti na forum.
A ukolikobude bilo kakvih problema automatski mail koji dobijete kod predhodne procedure posaljite na mail [email protected] i rijesit cemo problem.