Zahtijev Administratoru foruma !
Obaviještavam forumaše da sam kontaktirao Admina PP i zamolio ga da sa ovoga foruma izbriše sve moje postove iz razloga što ne želim sudjelovati na ovom forumu.Međutim Admin to nije uradio pa to sad pišem na ovom mijestu i izričito zahtijevam da se sve moje briše na ovom forumu pa i članstvo.Razlog mog napuštanja ovog foruma je slijedeći:"U sinoćnjoj raspravi sam dobio uvrede od jednog člana foruma i poslije mog poštenog i korektnog i nadasve ispravnog i kulturnog posta Admin me je banovao.Na ovom forumu što se tiče Administratora i pojedinaca tima kao i pojedinih članova postoji velika neprofesionalnost što se tiče foruma i njegovog vođenja a da nepričam o brisanju postova,nekim namiještanjima sastanaka zbog nekih članova,nestručnog pisanja od strane ljudi koji nemaju blage veze sa željeznicama itd.Ne želim da budem član ovog po meni na neku ruku privatnog i nedodirljivog foruma,previše uveličanog i komplikovanog kod nekih stavri.Neki ljudi kažu da ja nemam pojma sa šinama OK zato se i povlačim jer su ovdje pravi istinski poznavaoci željeznica.
E ovako da i ovo kažem zahvaljujem se na dosadašnjem druženju i da kažem da ima i pravi iskrenih i dobrih znalaca i prijatelja na ovom forumu ,svaka im čast.Ali ima i onih koji kažu da se ovdje ne raspravlja o platama,da se ne guraju projekti pojedinaca i grupa itd.2583 člana moje stranice na Facebooku kažu da je to OK Admin ovog foruma kaže nije mijesto za to ovdje.A što se tiče reklame da mu kažem da sam najviše reklame o Banovićkom ćiri vidio i pročitao ovdje.
Svima pravim i iskrenim prijateljima želim puno postova na ovom po meni nekorektnom forumu i nestručnom a tebi Admine zahtijev još jednom pred rajom briši sve moje što je na ovom forumu ili ću morati reagovati i preduzimati mijere na drugi način što zaista nebih želio!
Pozdravlja Vas Staner sa Unske pruge adios