Sudar vozova !!!!

Post Reply
User avatar
Stajs
Posts: 213
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:03 pm

Sudar vozova !!!!

Post by Stajs »

Sudar voza Beograd-Sofija
4. oktobar 2010. | 09:36 -> 10:54 | Izvor: B92, Beta, Tanjug

Sofija -- Dva državljanina Srbije i jedan iz Bugarske povređeni su kada se voz na liniji Beograd-Sofija sa 90 putnika čeono sudario s drugim vozom.

Image


Nesreća se dogodila nedaleko od bugarsko-srpske granice jutros oko 06.30, potvrđeno je u ambasadi Srbije u Sofiji.

Tri osobe su zadržane u bolnici s frakturama kostiju ali su svesne i životi im nisu ugroženi. Drugi putnici su prevezeni na železničku stanicu u Dragomanu gde će nastaviti putovanje.

Bugarsko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je 15 ljudi povređeno u sudaru voza na liniji Beograd-Sofija sa 90 putnika i voza koji je prevozio zaposlene na pograničnoj železničkoj stanici Dragoman.

"Uzrok nesreće je verovatno greška šefova stanice" u Dragojolu i Dragomanu, između kojih "su se dva voza frontalno sudarila", kazao je državnoj televiziji direktor bugarske železnice Penčo Popov.

Predstavnik "Železnica Srbije" za odnose sa javnošću Nenad Stanisavljević rekao je da je u prekidu saobraćaj na tom delu pruge, dodajući da se još ne zna tačan uzrok nesreće i da su sve pojedinosti koje se odnose na ovu nesreću u nadležnosti bugarske železnice.

On je napomenuo da je voz 293 sinoć krenuo za Sofiju iz Beograda u 21.15 časova.

Na mestu nesreće su tri ekipe hitne pomoći iz Sofije, jedna iz Dragomana, kao i četiri ekipe bugarske državne agencije Civilna zaštita, kao i bugarski ministar transporta Aleksandar Cvetkov.
Jer ovo je mojih pet minuta,a pred tobom stoji,zivot cijeli !!!!!!
User avatar
Stajs
Posts: 213
Joined: Tue Jun 02, 2009 11:03 pm

Re: Sudar vozova !!!!

Post by Stajs »

Jer ovo je mojih pet minuta,a pred tobom stoji,zivot cijeli !!!!!!
Post Reply