Ćiro_bos wrote:Čestitam Damire... Izgleda fantastično, ako tako i vozi, pun pogodak. Koja lova?damir661 wrote:Moje novo ljubimce u kolekciji, tzv "kapitalac", radi se o HO modelu parne lokomotive JZ 35-166, proizvodjaca ROCO 04116E.
To je jedna JZ vise![]()
Puno ti zavidim i konstatujem da sam počeo zaostajati za tobom i Dacom, naravno kada je u pitanja nabavka novih ili polovnih modela JŽ ili drugih uprava.
Ali mlad sam još![]()
pozdrav...
Hvala Ciro, sad mogu nekako da kazem da mi je srce puno, JZ je JZ. Uf lova je tricavih 250eura, ali s obzirom da se radi o vrlo raritetnom modelu, a uz to jos i JZ nisam ni sekunde razmisljao, to sam poklonio sebi za NG, koja ce po svemu sudeci biti u znaku JZ modela.
Lokica vozi odlicno, savrseno se uklopila sa JZ vagonima iz epIII (liluput,ACME,Piko), iskreno sam zadivljen u kakvom je stanju bila, kao da je iz radnje.
Pa da, polako ima vremena, ja sam mislio da je nikada necu imati, da nece biti para za nju, da je nju nemoguce naci u ovakvom stanju itd, ali eto, strpljenje se isplatilo, no normalno treba i malo srece.Puno ti zavidim i konstatujem da sam počeo zaostajati za tobom i Dacom, naravno kada je u pitanja nabavka novih ili polovnih modela JŽ ili drugih uprava.
Ali mlad sam još