Danas je u Sloveniji takozvana Osma noć muzeja,osma noć uzastopce kako su svi (većina) muzeja otvorili svoja vrata posjetiocima - besplatno.To me podsjetilo da i sam imam par sličica iz Željezničkog muzeja u Ljubljani (Šiški) pa evo da ih podijelim s vama.
Na ulazu prijatno iznenađenje,pored signala iz moje mladosti,Željeznička limena glazba:
Razlog:
I moj direktor:
Nakon tog:
Muzej
Re: Muzej
Pošto sam obnovio zaloge (tih slika,razumljivo nema),sam krenuo u jednu laganu šetnju.Dizalica pretvorena u binu:
718:
Ono iza nemam pojma šta je:
"Naša"
718:
Ono iza nemam pojma šta je:
"Naša"
Boze daj mi strpljenja,jer ako mi das snagu pobicu ih sve!
Tokarski stroj - bar mislim da je:
Nije baš ko od @kolske:
Relejna postavnica:
Prvi relejni uređaj u Sloveniji iz stanice Kilovče (pruga Pivka-Rijeka),imao sam priliku raditi na njemu još dok je bio u funkciji:
Za ovo komentar nije potreban:
Nije baš ko od @kolske:
Relejna postavnica:
Prvi relejni uređaj u Sloveniji iz stanice Kilovče (pruga Pivka-Rijeka),imao sam priliku raditi na njemu još dok je bio u funkciji:
Za ovo komentar nije potreban:
Alo centrala:
Ovoga se sjećam kad me je pok.otac još kao malo dijete poveo u službu,otpravnici su radili na ovom:
Eh,
Švajsaparat
i MPV :
Kako sam vremenski bio ograničen (zbog prevoza) to je bilo sve što sam uspio uslikati,a za slikati i pogledati ima još puno,puno toga,pa će trebati jedan dan rezervisati samo za to.
Pozdrav!
Ovoga se sjećam kad me je pok.otac još kao malo dijete poveo u službu,otpravnici su radili na ovom:
Eh,
Švajsaparat
i MPV :
Kako sam vremenski bio ograničen (zbog prevoza) to je bilo sve što sam uspio uslikati,a za slikati i pogledati ima još puno,puno toga,pa će trebati jedan dan rezervisati samo za to.
Pozdrav!