Evo i na jednoj mojoj se cak i bolje vidi

Odgovor je tačan...za lokaciju, ali je to signal, prije bih rekao žbun, ind. kolosijeka HAK.damir661 wrote:Pa recimo tu u gornjem levom uglu deo rucice proviruje iz siblja, a da bi odgovor bio pun u pitanju je ulazni signal iz pravca Bukinja, uskoro ce se i treci kolosek pridruziti na ulazu u stanicu Kreka.
Iz TE Tuzla jedan krak ide u Bukinje, drugi se pridružuje pruzi iz Bukinja i tako jedna zajednička pruga ulazi u Kreku. Treća strana je na suprotnoj strani stanice TE i ima direktan ulaz u st. Bos.Poljana.damir661 wrote:A sta je onda sa drugim delom kraka iz TE Tuzla?
Ovo su vec novi momenti, ovo mi ranije nisi objasnio ovako, znao samo za to da se kolosek izdvaja iz stanice Bos.Poljana, ide posebna skretnica i deo ulazi u TE Tuzla, a za to da se suprotni deo razdvaja u dva kraka od kojih jedan ide za Bukinje, a drugi na isti kolosek koji potom ulazi u Kreku to tek sada cujemĆiro_bos wrote:Iz TE Tuzla jedan krak ide u Bukinje, drugi se pridružuje pruzi iz Bukinja i tako jedna zajednička pruga ulazi u Kreku. Treća strana je na suprotnoj strani stanice TE i ima direktan ulaz u st. Bos.Poljana.damir661 wrote:A sta je onda sa drugim delom kraka iz TE Tuzla?
pozdrav...
Ma daj brate Ćiro,pretjeruješ i to ne maloĆiro_bos wrote:Tek si me sad zbunio!
Sve ovo ja napravi samo da čujem tvoj komentari ...on izostaje?
![]()
![]()
![]()
Pogledaj svoje postove zadnji mjesec,dva "Evo me od batića..." "Nisam imao vremena,žurio sam kod batića..""Nisam stigo od batića..." i nebrojeno taklvih sa tim prizvukom,al ako si svaki peti put bio ko što kažeš.... supermen je slabić.Smanji malo68847 wrote:Gitara i muzika ko nekad, veče, noć, mrak...
Hoće da kaže da smo jednom nogom u grobu.
Onom trećom.