" Djuro,jarane...oladi malo " govori Vernes svom novopecenom prijatelju iz Nisa,koji ( pored Partizana ) ima jos jednu slabu tacku - pevacice ... cim ih ugleda,odmah kidise na njih

i zato mu je pod hitno trebalo hladjenje ...sa dve gajbe Sarajevskog piva

i jos jednim jagnjetom sa raznja ...( dobar vatrogasac ovaj Vernes )

najveseliji gost na konferenciji masinovodja je svakako bio Hasib Topalovic ( sa kapom na slici ),sef servisa u Rajlovcu inace amidza ( stric ) nasem kolegi muzikantu ...

ovo je moj prijatelj iz Tuzle,Admir Selimovic,koji ima tone rakije ...degustatori iz Nisa dolaze u septembru u gradu soli da ocene kvalitet iste

i kao stari rokeri,dogovorili smo se da on ponese gitaru kako bi mi malo drmali rokacinu..Ali raja u konferencijskoj sali nije pokazivala ni malo volje za starim dobrim rock&rollom,tako da smo nas dvojica morali izaci vani u predvorju i ...

podsetimo se na cuvenu sarajevsku rock skolu ( Bijelo dugme,Indexi,Cod,Merlin,Valentino ) ...Povremeno se sa nama druzila i ostala raja predvodjena Salemom Jusicem,a vidi ti ko je nama dosao - uzalud se krijes jarane

Medjutim iako smo se svojski trudili i nismo stedeli grla ni jedan jedini sekund,tehnika je ipak pobedila . Razglas koji je bio toliko mocan,totalno nas je dekoncetrisao da smo na kraju , na nasu veliku zalost morali da se predamo.Iako sam hteo da stavimo tacku sa Vasu Ladackog Djoleta Balasevica i da moja malenkost to odsvira , nije imalo sansi za tako nesto jer nisam mogao da cujem akorde gitare od preglasnih narodnjaka i nove pevacke zvezde iz Visokog,Adnana Traka ...Odusevljenje na Djurinom i Miskovom licu pokazuje da je rodjena nova zvezda Grand produkcije ( ovaj u beloj kosulji sa kravatom mu je generalni menadzer )