pozdrav Nexus
Moderator: Ćiro_bos
Teško izvodljivo,mislim da neće......rasha wrote:Da li će biti završen remont do novog reda vožnje?
Da li je predviđeno uvođenje telekomande po završetku postavljanja SS uređaja i (ako jest) gdje...Nexus wrote:...sto se tice PT-02 i SS uredjaja, njihovo postavljanje je u poodmakloj fazi u stanicama Raštani, Mostar teretna i Čapljina (u stanicama Mostar, Bačevići, Žitomislići i Šurmanci taj posao je završen) na PT-01 SS uredjaji počelo se raditi u stanici Drežnica te ukrsnici Grabovica koja će biti zaposjednuta stanica kada se završi remont...
Negdje u prethodnim postovima kolega sam pročitao da nije predviđeno ni APB, a kamoli TK? Mislim da sam dobro protumačio....volio bih da sam se prevario!stjepan wrote:Da li je predviđeno uvođenje telekomande po završetku postavljanja SS uređaja i (ako jest) gdje...Nexus wrote:...sto se tice PT-02 i SS uredjaja, njihovo postavljanje je u poodmakloj fazi u stanicama Raštani, Mostar teretna i Čapljina (u stanicama Mostar, Bačevići, Žitomislići i Šurmanci taj posao je završen) na PT-01 SS uredjaji počelo se raditi u stanici Drežnica te ukrsnici Grabovica koja će biti zaposjednuta stanica kada se završi remont...
Pozdrav!!