Najnoviji uradak, TRAXX E186 240 (lokomotiva je trenutno u Hrvatskoj gdje radi nekakva ispitivanja)
Slike iz simulatora
Re: Slike iz simulatora
Pozdrav iz Rijeke
Za odgovor nikada nije kasno, zahvaljujem se. Posljednji uredak je fenomenalan. Pozdrav Bo Bo ;) .
Posljednji uradak je rađen iz prave fotografije i zato tako dobro izgleda ;)
Inače, jako sam zadovoljan i sa samom lokomotivom jer em ima fantastičan zvuk (netko si je dao truda i snimio sve zvukove tako da se u upravljačnici prilično dobro čuje kako zuji ali taj zvuk čuje se i izvana) em dobro vuče.
Inače, jako sam zadovoljan i sa samom lokomotivom jer em ima fantastičan zvuk (netko si je dao truda i snimio sve zvukove tako da se u upravljačnici prilično dobro čuje kako zuji ali taj zvuk čuje se i izvana) em dobro vuče.
Pozdrav iz Rijeke
Vrši ispitivanja i testiranja sustava ERTMS(Europski sustav upravljanja željezničkim prometom) razine 1 koji je ugrađen na dionici Vinkovci-Tovarnik budući da naše lokomotive nemaju ugrađen takav sustav.tomo wrote:TRAXX E186 240 (lokomotiva je trenutno u Hrvatskoj gdje radi nekakva ispitivanja)
Ma da, znam da je nešto vezano za to al' to meni nije bitno za simulator. Bitnije je da sam ja našao na netu model i da sam napravio tu lokomotivu.ZlayoZg wrote:Vrši ispitivanja i testiranja sustava ERTMS ...
Evo kako izgleda u simulatoru sa vagonima. Iza nje su 6 MAV Tadgs, 6 HŽ Sgnns-ova, 4 VTG Zagkks-a i još 4 MAV Tadgs-a. Težina je oko 600 t i bez problema je to vukla pri brzini od 180 km/h.
Pozdrav iz Rijeke
Pozdrav iz Rijeke
Dva screena zadnjeg ukrižja kojeg sam napravio ...
... ovo ukrižje sam radio skoro cijelu subotu.
... ovo ukrižje sam radio skoro cijelu subotu.
Pozdrav iz Rijeke
Putnički kolodvor koji je u nekim detaljima kopija sarajevskog putničkog kolodvora
Kad stavim zgrade i drveće sve će drugačije izgledati a ne ovako pusto. Valja spomenuti još jedan važan detalj, kontaktna mreža će biti za DC 3kV
Sorry što je ovako s visoka screenano ali dosta je teško iz nižeg položaja sve uhvatiti u jedan kadar.
Kad stavim zgrade i drveće sve će drugačije izgledati a ne ovako pusto. Valja spomenuti još jedan važan detalj, kontaktna mreža će biti za DC 3kV
Sorry što je ovako s visoka screenano ali dosta je teško iz nižeg položaja sve uhvatiti u jedan kadar.
Pozdrav iz Rijeke