Danas na putu u Koper,lokomotiva taurus prevoznika ADRIA TRANSPORT.Ovaj prevoznik uvodi zanimljivu praksu,svakoj lokomotivi daju osobno ime po nekoj od svojih radnica,ova je Vanja:
SŽ sličice
Re: SŽ sličice
Boze daj mi strpljenja,jer ako mi das snagu pobicu ih sve!
-
Odlicna inicijativa da se lokomotive nazovu po zenskim kolegama. To bi bilo jako simpaticno
kad bi se kod nas u Bosni to uradilo.
kad bi se kod nas u Bosni to uradilo.
Ova serija noćnih fotografija čista je perverzija , nova rasvjeta je bez premca. Alaj si se brate stisko daješ ih na kapaljku , davno sam ja bio u Ljubljani, a slika sa stanice nema ni na mapi. Pozdrav Bo Bo ;) .stjepan wrote:Operišem ja i danju, samo mi pacijenti ne oživijo ko i tvoji , jbg. ti se družiš sa profesionalcima,pa čak i vlastitog šoleta imaš
U svakom slučaju hvala za pohvale
Pozdrav!!!
Bo Bo wrote:Ova serija noćnih fotografija čista je perverzija , nova rasvjeta je bez premca.
Uh zar je to još aktualno evo u najskorijem roku postavljamBo Bo wrote:davno sam ja bio u Ljubljani, a slika sa stanice nema ni na mapi
Pozdrav!
Evo poslije nekoliko opomena nađoh malo vremena za slike kad je naš Bo Bo boravio u €uropi; Pogled na pano ;)Bo Bo wrote:... davno sam ja bio u Ljubljani, a slika sa stanice nema ni na mapi...
Kanarinac
Teretni sa brižitom:
Pogled na perone:
Pogled prema Sarajevu:
manevarski bataljon:
Vlak za brušenje šina upravo taj dan je stigao iz Austije:
Pogled na perone 2:
Naša plavuša,brižita 363-005,jedina koja je zadržala staro bojanje,da se ne zaboravi:
Jedna iz pothodnika:
I ja ću tebe:
Nadam se da drugih uvaženih forumaša koji su pred kratkim boravili u €uropi nećemo morati ovoliko čekati
stjepan wrote:I ja ću tebe:Bo Bo wrote:... davno sam ja bio u Ljubljani, a slika sa stanice nema ni na mapi...
Napolitanka u snježnom metežu:
Sinoć je išla i prazna garnitura muzejskog vlaka u Sežanu,pa je to bila prilika za neku sličicu:
Sinoć je išla i prazna garnitura muzejskog vlaka u Sežanu,pa je to bila prilika za neku sličicu:
Lijepo Stjepane, hvala! Nekom je snijeg ugođaj, a nekome i muka živa...
pozdrav...
pozdrav...
Posavina expres
Počeo sam sumnjati da praviš slike samo noću... dobar izgovor !
Slike su dobre, to se zna
pozdrav...
Slike su dobre, to se zna
pozdrav...
Posavina expres