PRUGA: Brčko-Banovići
Moderator: Ćiro_bos
Re: PRUGA: Brčko-Banovići
Imam ja RDV-čitaj mobitelkolska wrote:Dobro je da si na vrijeme napustio tunel....

Prvo sam se obavijestio da li ima i kada ima voz i sve je ispalo ko naručeno

Lijepo iskustvo i namjeravam ga ponoviti za ljepšeg vremena i svjetlosti.
pozdrav...
Posavina expres
Sva sreća da ih nema više, svi ostali bi bili posmatrači, logistika i moralna pomoćKompletan pružni odred radi na skretnici...

gdjee su izlazni signali
Sada je po jedan skretničar u smjeni, odsjekli su ih ko drveće...dodatni izgovor je bio da su dotrajali i nesigurni za penjanje pri održavanjuipetrovic wrote:gdjee su izlazni signali

pozdrav...
Posavina expres
To je izgleda jevtiniji jedan radnik nego novi signal.....
parnjača-Banovići

Negdje sam to već pisao...u temi SS uređaji.kolska wrote:To je izgleda jevtiniji jedan radnik nego novi signal.....
Tendencija jest da se radna snaga "smanjuje", o opravdanosti i strukturi se može dugo raspravljati, ali bode oči da se taj materijal-uklonjeni izlazni signali i prateća oprema nisu upotrijebili za stavljanje u funkciju ulaznih signala kod pojedinih stanica koje su imale likovne signale. a od početka rata su van funkcije.
"Skori" završetak rata, tender i remont, opravdanje za sve što se ne odrađuje...
pozdrav...
Posavina expres
Nikako nemoj zaboraviti univerzualnu "carinu"Ćiro_bos wrote:"Skori" završetak rata, tender i remont, opravdanje za sve što se ne odrađuje...
pozdrav...
Pozdrav!
Boze daj mi strpljenja,jer ako mi das snagu pobicu ih sve!
Damiru nije niko odgovorio...
Pa evo: lokal Brčko-Tuzla je krenuo 1 maja, kada je ovo i snimljeno. Ulazi u Majku svih krivina
Ima mnogo onoga bliještećeg zelenila. Fotka mi se nije dopala, ali eto

pozdrav....
Pa evo: lokal Brčko-Tuzla je krenuo 1 maja, kada je ovo i snimljeno. Ulazi u Majku svih krivina

Ima mnogo onoga bliještećeg zelenila. Fotka mi se nije dopala, ali eto

pozdrav....
Posavina expres