Moderator: Ćiro_bos
Pridružujem se ovim razmišljanjima!ubrzani wrote:dajte malo manje emocija da se nebi radovali ovi što tastature prodaju. Prije nego što pritisnete na "pošalji" pročitajte šta ste napisali i da li je rješenje nekoga, ko je ljubitelj željeznice, ko s tobom dijeli interes za željeznicu, napasti....
Dobrodošao ponovo!Omko-Bosanski Novi wrote:Mada sam rekao da vise nikad necu doci na ovaj forum, ali vidim da se situacija zahuktala.
Ne možeš očekivati da svi podržavaju bilo koji projekat, pa i taj. Niti da oni koji ne podržavaju projekat šute? Takođe se mišljenje i komentar neistomišljenika mora saslušati i argumentovano sa njime suočiti. I ne mora značiti da je neko protiv projekta ako daje nekakvo svoje razmišljanje, uvjerenje da je to neostvarivo, što sam primijetio u najviše diskusija ljudi koji nisu iz krajine.Omko-Bosanski Novi wrote:Pozvao bih forumase koji ne podrzavaju ovaj projekat bar de se ne mijesaju u ovu raspravu, jer pojedini istupi su znatno narusili medjuljudske odnose na forumu.
Mi krajisnici imamo svoje mjesto u drzavi Bosni i Hercegovini, i trazimo nasa prava!
Tu noć sam ja bio na forumu i pročitao te postove. Apsolutno neprihvatljivo, ostao sam bez teksta.Omko-Bosanski Novi wrote:Ćiro u potpunosti se slazem s tvojim misljenjem, ja ne ocekujem da svi podrue projekat! Ali ocekujem da pojedini clanovi ovog foruma ne koriste uvredljive izjave kao npr. "Bihacka direkcija je parazitska direkcija, zbog koje nemaju plate oni koji rade". Nije to nacin komunikacije da se ne podrzi projekat, a neku noc ovakvih i slicnih postova bilo je na pretek sto ja admin smakeo, i tu noc sam odlucio da napustim ovaj forum!
Da si malo bolje citao moj post mogao bi zakljciti da nisam mislio na kanton nego na Krajinu(geografski pojam), a sad sto si ti malo geografski nepismen ja ti tu ne mogu nista...Na kraju krajeva koliko god bilo stanovnika, vazno je da se taj dio BiH spoji sa sarajevom, osim ako su njima draze neke druge stvari!saraybosna wrote: Stanovništvo
Područje Unsko – sanskog kantona naseljeno je od davnina, što potvrđuju razni ostaci iskopina iz predistorijskog ( ilirskog) i ranog istorijskog ( rimskog) doba. Ukupan broj prisutnog stanovništva je cca 305.049 stanovnika.
Prijatelju ovo je zvanican podatak, ova cifra je daleko manja od 500. 000
žELIM vAM SVU SREĆU S BRZIM VOZOM