i još dvije za bo bo sa susjednog kolosjeka:

Hvala Stjepane!stjepan wrote: nekoliko fotki iz upravljačnice "brižit" 363-030:
Nedeljom i 10 vagona,da to je najduži,meni su draži oni kraći sa 1750 tĆiro_bos wrote:Jel u vas Pohorje najduži voz? 8 vagona?
A ima jedan veliki bag u tom filmu. U filmu voz ide preko Bernina prevoja, a pruga St. Moritz - Tirano preko Bernina prevoja je metarskog koloseka. Na taj detalj su zaboravili.Ćiro_bos wrote:Jel to onaj što u nekom engleskom filmu vuče otetu kompoziciju sa nekakvom bombom kroz tri države...ne sjećam se naziva filma, ali lok je bila 642 sa, čini mi se ovim brojevima?
Slatko sam se ismijao nekim prikazanim tehničkim mogućnostima voza i željeznice, koje se mogu vidjeti samo u filmu.
pozdrav...
I vjeruj da nije jedini!rasha wrote: A ima jedan veliki bag u tom filmu. U filmu voz ide preko Bernina prevoja, a pruga St. Moritz - Tirano preko Bernina prevoja je metarskog koloseka. Na taj detalj su zaboravili.
Kad je film sniman možda,danas je to kruta realnost.Ćiro_bos wrote:kompjutersko praćenje i upravljanje preko svih pruga sa jednoga mjesta...
Bez obzira na ove tvoje lijepe i ohrabrujuće sličice, to još uvijek nije mogućestjepan wrote:Kad je film sniman možda,danas je to kruta realnost.Ćiro_bos wrote:kompjutersko praćenje i upravljanje preko svih pruga sa jednoga mjesta...
Pozdrav!
Al nam vadiš mast