Prije nego se vratim na raniji prijedlog vezan za trolejbuse da dodam i ovaj.
Admine ako mozete napraviti da se prilikom odabira opcije
forum kada ste na adresi
vozovi.com ne otvara poseban prozor za forum.
Ovo dodatno komplikuje stvari, osim toga niti jedan forum ne funkcionise na taj nacin pa ne znam zasto bi ovaj.
Samo prijedlog, razmotrite
Sto se trolejbusa tice, vidim da su dosadasnji diskutanti docekali ideju "na noz" sto je sasvim uredu, svi imamo svoje stavove i misljenja.
Razlog zasto sam predlozio i trolejbuse (da se razumijemo, ovde mislim na sarajevski trolejbus, drugog u BiH nema) je sto za njih nigdje ne postoji nekakva rasprava, makar ja nisam na to naisao.
Cisto sumnjam da ce neko posebno otvarati forum iskljucivo o Sa trolejbusima???
Bilo bi lijepo znati historiju trolejbusa u Sa, kada su poceli raditi, vidjeti koju staru fotografiju, vidjeti koji skicu trolejbuske mreze itd.
Toliko sam do sada nasao lijepih fotografija Sa trolejbusa po interneru i izgubio ih ili ih nikada nisam kopirao upravo iz razloga sto nisam znao sta bi sa njima.
Znam da nemaju veze sa zeljeznicom ali ipak su oblik masovnog transporta, kao i zeljeznica.
A vec ako cemo potezati to pitanje da nemaju veze sa zeljeznicom, pa nema ni tema fotografija pa je tu, nemaju veze sa zeljeznicom niti uspinajce, zicare i kosi liftovi pa su teme opet tu i lijepo ih je vidjeti.
A ako cemo vec cjepidlaciti, forum se zove vozovi.com, sta tu tramvaji rade?
Da jos dodam da prema trolejbusu ne gajim nikakvu posebnu ljubav (u Mostaru ih nikada nije bilo niti ce), u njima sam se vozio mozda 5 puta u zivotu, jednostavno bilo bi lijepo da i o njima imamo koju rijec i fotografiju na ovome forumu.
Od vas samo trazim da malo prosirite horizonte, uredu forum je o vozovima ali nemojte odmah u pocetku da sebi suzimo prostor.