ljudi fenomenalni ste...nadala sam se pomoci, ali ovoliko
za ismeta222...moje zanimanje...na korak sam do zvanja diplomirani inzenjer gradjevine (stari sistem)...time se ponosim..e cime se ne ponosim..ne ponosim se time sto imam dva predmeta vezana za zeljeznicu, oba vrlo uspjesno polozena, a kada bolje razmislim nemam pojma o zeljeznici nista...max i min dozvoljeni pad, nadvisenje sine u krivini i ostalo, nesmatram nekim znanjem..svako iole pismen moze otvoriti tablice i to procitati...da neduzim..tako mi padne na pamet "perfektna" ideja da sebe na neki nacin "zeznem" pa zamolim da mi za diplomski daju zeljeznice..a profesor kao da je jedva docekao pa pravo Bradinsku rampu...ko veli, a hoces da se zezas..pa bujrum (no nije mi zao )
atlantis...puno hvala za kartu bradinske rampe....precesljala sam googl earth, obiljezila svaki djelic pruge koji se vidi....tuneli su me opasno mucili...sada imam i njih.
Al ima jedna stvar koja mi nije jasna...prije dosta godina jedna gospodja koja je sada na pragu penzije imala je istu ovu temu za diplomski...naravno nema sacuvan isti ni u kakvom obliku, ali mi je rekla da je jos tada dokazana ekonomska ne isplativost tog rjesenja....i sama sam htjela to da probam, medjutim odustala sam..al eto izgleda da cu se ipak malo osvrnuti i na taj dio
odoh sada da odspavam malo, valja sutra sve vase odgovore detaljno procitati
laku noc