Opet Stjepan.... i njemu moram posebno odgovoriti.stjepan wrote: Iako su sličice fantastične, najveća vrijednost ovog putopisa po meni i jeste ovaj qvintet u potpisu.
Pozdrav
Kažem ti ja Stjepane kupi naočale

pozdrav...
Opet Stjepan.... i njemu moram posebno odgovoriti.stjepan wrote: Iako su sličice fantastične, najveća vrijednost ovog putopisa po meni i jeste ovaj qvintet u potpisu.
Pozdrav
Uvijek ja...ničim izazvan i opet moram da se branim...čuj,maksuz meni mora odgovarat...a tek uvrede ovog tipa:Ćiro_bos wrote:Opet Stjepan.... i njemu moram posebno odgovoriti.
Dobro,muzičkog stvarno nemam,još u osnovnoj školi me učiteljica molila da ne pjevam s drugom djecom (i zato mi davala dobru ocjenuĆiro_bos wrote: Em što ne vidiš, vjerovatno ni sluha (muzičkog) nemaš?
Dobar izgovor zlata vrijedistjepan wrote:Dobro,muzičkog stvarno nemam,još u osnovnoj školi me učiteljica molila da ne pjevam s drugom djecom (i zato mi davala dobru ocjenu) al zato literarnog na pretek,pa zar ne vidiš čovječe da se osjećam kao da sam tamo s vama,tebi ni očala nebi više pomogla,da pročitaš ovo između redova što ti pišem. Ma znaš ti sve samo uživaš da ...
![]()
Pozdrav!!!