Lije pozdrav
Dule
Izolacije ima, tamo su stavili neki sloj gume oko 5 mm, ali betonska podloga uopce nije bila popravljena i urađena nivelizacija... dakle sine nisu polozene na homogenoj i ravnomjerno cvrstoj povrsini. Uz to sam bio sokiran da su koristili pricvrsne vijke samo po 2 metara duzine!!!! Najkasnije za 5 godina bice pruga opet unistena i zrela za generalni remont...hubke wrote:primjetio sam da uopce nema izolacije izmedju sina i asfalta. Dakle ponovo imamo vibracije
Ja ovdje ne vidim nikakvu izolaciju. Od skenderije do katedrale lijepo se vidi sloj gume izmedju asfalta i sina medjutim toga ovdje nemadresdener wrote:Izolacije ima, tamo su stavili neki sloj gume oko 5 mm, ali betonska podloga uopce nije bila popravljena i urađena nivelizacija... dakle sine nisu polozene na homogenoj i ravnomjerno cvrstoj povrsini. Uz to sam bio sokiran da su koristili pricvrsne vijke samo po 2 metara duzine!!!! Najkasnije za 5 godina bice pruga opet unistena i zrela za generalni remont...hubke wrote:primjetio sam da uopce nema izolacije izmedju sina i asfalta. Dakle ponovo imamo vibracije