Više podataka za škodu 25-33 kada inspektor vrati lokomotivsku knjigu u utorak.

Moderator: Hamzza
Vjerovatno omaška, kolska...kolska wrote:Sutra u srijedu kućna proba lokomotive 25-30, štelovanje ventila, pa onda u utorak 02 novembra inspekcijski pregled lokomotive te proba iste sa dva vagona. To je ujedno i proba turističkog voza u Banovićima. Nakon probe lokomotiva ostaje u eksploataciji kao manevarska na istovaru u stanici Separacija Uzana.
Više podataka za škodu 25-33 kada inspektor vrati lokomotivsku knjigu u utorak.
![]()
:lol:
Ja imam svih pet lok serije 25 u Banovićima slikanih-trenutno stanje, plus onu 25-26 ispred moje direkcije u Tuzli. Možda danas da ih postavim...Naravno, ako si saglasan?kolska wrote:Koliko ja znam svih 10 serije 25 došlo je u Banoviće. Ćiro lokomotive 25-30 izlazi iz radionice na kućnu probu pa inspekcijski pregled a 25-33 čeka opravku. U Banovićima ima 5 sve proizvedene 1949. U Banovićima su 25-29, 25-30, 25-31,25-32 i 25-33. Jedna poklonjena Mokroj Gori, jedna Federalnim željeznicama u Tuzli, jedna isječena, jedna korištena kao bojler u Gumingu u Tuzli takođe isječena i jedna korištena kao spremnik za pranje damperkamiona na PU Turija u Banovićima (postoji kotao, frem i dio kuhinje u groznom stanju). Kada napravimo veb stranicu slikaćemo vozni park i biće svima dostupan. :? :? :lol: