Obnovljeni iz Gredelja

Sa brzog noćnog voza iz Zagreba

Sa lokalca za Konjic

Moderator: lopina
nešto imam slika prijaratnih vagona. Što se tiče Bosna expresa nažalost tih vagona ima samo nekoliko. Mislim da se par klasa nalazi u depou u Rajlovcu i tehničkoj stanici. Imam i nekoliko fotki spavaćih kola slike slijede u narednim postovima. Pozdrav Bo Bo ;)imateli slike vagona od pre 1992,koji su isli na brzim vozovima..bosna expres,,nocni brzaci..auto vozovi,spavaci..itd.
Ovo strašno izgleda na slici,samo mi se postavlja pitanje koliko Hazim poštuje pravila sigurnosti pri radu,a koliko ta pravila uvažavaju nadređeni,jer iz priloženog je vidljivo da ih neko krši.:ugeek: Koliko li je opasan ovaj visoki peron za Hazimove noge? Strašno!
Pravila sigurnosti na radu neću komentarisati...očito je!stjepan wrote:Ovo strašno izgleda na slici,samo mi se postavlja pitanje koliko Hazim poštuje pravila sigurnosti pri radu,a koliko ta pravila uvažavaju nadređeni,jer iz priloženog je vidljivo da ih neko krši.:ugeek: Koliko li je opasan ovaj visoki peron za Hazimove noge? Strašno!
U svakom slučaju su fotke prva liga,znače li to, da je novi fotoaparat već na djelu :?:
Pozdrav!