Kao prvo veliki pozdrav svim forumašima i ljubiteljima velike i male željeznice.Od kada pamtim za sebe volim voz/vlak i želja mi je bila da postanem mašinovođa.Nažalost nesretni rat je učinio svoje tako da nisam završio školu za mašinovođu,ali sada gledam da bi se nekako uvukao u taj sistem i da bi počeo raditi poso koji mi se oduvjek sviđa.Zašto kažem sviđa,zato što sam vozio neznam koliko puta lokomotivu i vozim je kada god imam priliku.Prva lokomotiva u koju sam sjeo bila je taurus,ili slovenačka 541-017,pa onda ostale da ne nabrajam.male željeznice me i dan danas fasciniraju tako da pravim svoju maketu.za sada to otprilike izgleda ovako pa vi procjnite kako vam se čini.to je samo stanica u merilu 1.87ho i jedan mali deo mojih modela.stanica nije završena,ali nadam se i da će vam se i ovako svidjeti
Pozdrav i dobrodošao na forum!
Lijepo izgleda to što radiš i nadam se da ćeš nas i dalje izvještavati o napretku.
Ja sam takođe u tim vodama pa tim više volim gledati radove drugih i upoređivati...
pozdrav...
naravno da ću postavljati slike i izvještavati o napretku. i ja volim gledat kako drugi prave i kakve vizije imaju tako gledajući njih i ja dobivam ideje.vidim da je ovo novi forum i zato uživam što sam od početka u njemu.veliki pozdrav ćiro bos-u
neboj se staner,maketa će biti u bosni jer tamo imam jednu sobu za maketu pripremitu.naravno kada bude dokončana postavit ću da vidite kako je ispala,tako da će mo je provozati po našim prugama
evo još tri slike stanice u fasadi.nažalost nastrešnica mi nije uspela i ako sam se trudio,ali će mo i to probat popravit čim prije.drugačije zanimaju me kako bi se dalo napraviti klupe za sedit i oglasna ploča da bi i to postavio na stanicu.ako ima iko ideju samo napred
Attachments
[The extension jpg has been deactivated and can no longer be displayed.]