kod mene je ovo 6-a slika i na nju sam i mislioĆiro_bos wrote:Misliš peta slika?
Da, malo je zaraslo kao da se ne koristi.

Moderator: Ćiro_bos
kod mene je ovo 6-a slika i na nju sam i mislioĆiro_bos wrote:Misliš peta slika?
Da, malo je zaraslo kao da se ne koristi.
Stjepane kod nas nema više niti APB-a, a kamoli telekomande...Saobraćaj se odvija na klasičan način!stjepan wrote:@fifi82 ....mene još zanima i telekomanda,ako šta znaš o njoj. Pozdrav!
Ćiro još zadraži da jedno pet dobrih otpravnica uslika i upotpunio je sveĆiro_bos wrote:Pošto vidim da Zavidovići imaju i granične kolosječne signale, što isto nisam znao, spadaju u malo komplikovanije i zanimljivije kada je u pitanju kolosječna mreža...Naravno, ako može i postavnica otpravnika vozova...u temi...koji je tip? Ako ti nije previše . Hvala.
Ma konto sam i muzičku želju, ali situacija u firmi je takva da bi svaka muzika bila mazohizam...admin wrote:Svaka čast za slike fifi82Ćiro još zadraži da jedno pet dobrih otpravnica uslika i upotpunio je sveĆiro_bos wrote:Pošto vidim da Zavidovići imaju i granične kolosječne signale, što isto nisam znao, spadaju u malo komplikovanije i zanimljivije kada je u pitanju kolosječna mreža...Naravno, ako može i postavnica otpravnika vozova...u temi...koji je tip? Ako ti nije previše . Hvala.
On je šef ove teme,ti si mu dao ta prava,pa se nemoj čuditi takvim zahtjevima.Ipak je Ćiro jedna poštenjačina i take zahtjeve daje isključivo na PP :lol:admin wrote:Svaka čast za slike fifi82Ćiro još zadraži da jedno pet dobrih otpravnica uslika i upotpunio je sveĆiro_bos wrote:Pošto vidim da Zavidovići imaju i granične kolosječne signale, što isto nisam znao, spadaju u malo komplikovanije i zanimljivije kada je u pitanju kolosječna mreža...Naravno, ako može i postavnica otpravnika vozova...u temi...koji je tip? Ako ti nije previše . Hvala.
Ćiro_bos wrote:Stjepane kod nas nema više niti APB-a, a kamoli telekomande...Saobraćaj se odvija na klasičan način!stjepan wrote:@fifi82 ....mene još zanima i telekomanda,ako šta znaš o njoj. Pozdrav!
Možda si mislio na nešto drugo...
pozdrav...
Fotomontaža nije!