Pokazite svoje modele

441-905

Re: Pokazite svoje modele

Post by 441-905 »

Pozdrav daco.zg, jako bogat vozni park za svaku pohvalu su vagoni Orjent ekspresa.

U pozadini vidim DB Talga. Interesuje me koliko košta ovo zadovoljstvo, imam prijatelja koji bi željelio imati barem jednog na svojoj maketi?
daco.zg

Post by daco.zg »

441-905 wrote:Pozdrav daco.zg, jako bogat vozni park za svaku pohvalu su vagoni Orjent ekspresa.

U pozadini vidim DB Talga. Interesuje me koliko košta ovo zadovoljstvo, imam prijatelja koji bi željelio imati barem jednog na svojoj maketi?
Talgo DB Nacht zug je od Marklina! Imam ga već nekoliko godina i trenutno neznam kolika mu je cijena. Osnovni set čine dva čeona vagona + dvije klase, slijedeći setovi su po tri vagona za popunjavanje željene dužine kompozicije. ModeleTalgo vlakova radi i Electrotren iz Španjolske. Proizvode sve generacije Talgo vlakova a možda jednog dana naprave i ŽFBH!
Sa željama da to i doživimo pozdravljam te!
441-905

Post by 441-905 »

Hvala na odgovoru. Vozni park na maketi je jako inpozantan, ali da u budućnosti bude još bolji i bogatiji.
amaretto

Post by amaretto »

Ovaj tip me impresionirao.
Nevjerovatno!!!

http://www.youtube.com/user/wesolint
damir Ri

Post by damir Ri »

Pozdrav ekipo s foruma! Zovem se Damir i živim u Rijeci. Nemam još ništa da vam iznesem od svojih modela,ali bude uskoro.Imam samo stari mehano iz 80-tih šta sam dobio kad sam bio klinac. Jako mi se sviđaju vaši modeli loksi i vagona,a i fascinira me vaše znanje o svim tim nazivima i šiframa vagona i loksi!
Vidim da dosta toga još moram naučiti,ali neka treba se žrvovati za tako lijep hobi! Sretno svima i lijep pozdrav iz Rijeke!
daco.zg

Post by daco.zg »

[The extension jpg has been deactivated and can no longer be displayed.]

Ćiro_bos

Post by Ćiro_bos »

Divno, Daco...tako ti zavidim! Koja lova? 45 € po komadu?
pozdrav...
Posavina expres
daco.zg

Post by daco.zg »

Ćiro_bos wrote:Divno, Daco...tako ti zavidim! Koja lova? 45 € po komadu?
pozdrav...
..da, do 19.02.2011. je ta "povoljna" cijena!

[The extension jpg has been deactivated and can no longer be displayed.]

damir661

Post by damir661 »

Moje novo ljubimce u kolekciji, tzv "kapitalac", radi se o HO modelu parne lokomotive JZ 35-166, proizvodjaca ROCO 04116E.
To je jedna JZ vise :D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ćiro_bos

Post by Ćiro_bos »

damir661 wrote:Moje novo ljubimce u kolekciji, tzv "kapitalac", radi se o HO modelu parne lokomotive JZ 35-166, proizvodjaca ROCO 04116E.
To je jedna JZ vise :D
Čestitam Damire... Izgleda fantastično, ako tako i vozi, pun pogodak. Koja lova?
Puno ti zavidim i konstatujem da sam počeo zaostajati za tobom i Dacom, naravno kada je u pitanja nabavka novih ili polovnih modela JŽ ili drugih uprava.
Ali mlad sam još :D
pozdrav...
Posavina expres
Post Reply