Pokazite svoje modele
Re: Pokazite svoje modele
Pozdrav daco.zg, jako bogat vozni park za svaku pohvalu su vagoni Orjent ekspresa.
U pozadini vidim DB Talga. Interesuje me koliko košta ovo zadovoljstvo, imam prijatelja koji bi željelio imati barem jednog na svojoj maketi?
U pozadini vidim DB Talga. Interesuje me koliko košta ovo zadovoljstvo, imam prijatelja koji bi željelio imati barem jednog na svojoj maketi?
Talgo DB Nacht zug je od Marklina! Imam ga već nekoliko godina i trenutno neznam kolika mu je cijena. Osnovni set čine dva čeona vagona + dvije klase, slijedeći setovi su po tri vagona za popunjavanje željene dužine kompozicije. ModeleTalgo vlakova radi i Electrotren iz Španjolske. Proizvode sve generacije Talgo vlakova a možda jednog dana naprave i ŽFBH!441-905 wrote:Pozdrav daco.zg, jako bogat vozni park za svaku pohvalu su vagoni Orjent ekspresa.
Sa željama da to i doživimo pozdravljam te!
Hvala na odgovoru. Vozni park na maketi je jako inpozantan, ali da u budućnosti bude još bolji i bogatiji.
Pozdrav ekipo s foruma! Zovem se Damir i živim u Rijeci. Nemam još ništa da vam iznesem od svojih modela,ali bude uskoro.Imam samo stari mehano iz 80-tih šta sam dobio kad sam bio klinac. Jako mi se sviđaju vaši modeli loksi i vagona,a i fascinira me vaše znanje o svim tim nazivima i šiframa vagona i loksi!
Vidim da dosta toga još moram naučiti,ali neka treba se žrvovati za tako lijep hobi! Sretno svima i lijep pozdrav iz Rijeke!
Vidim da dosta toga još moram naučiti,ali neka treba se žrvovati za tako lijep hobi! Sretno svima i lijep pozdrav iz Rijeke!
Divno, Daco...tako ti zavidim! Koja lova? 45 € po komadu?
pozdrav...
pozdrav...
Posavina expres
..da, do 19.02.2011. je ta "povoljna" cijena!Ćiro_bos wrote:Divno, Daco...tako ti zavidim! Koja lova? 45 € po komadu?
pozdrav...
Moje novo ljubimce u kolekciji, tzv "kapitalac", radi se o HO modelu parne lokomotive JZ 35-166, proizvodjaca ROCO 04116E.
To je jedna JZ vise

To je jedna JZ vise

Čestitam Damire... Izgleda fantastično, ako tako i vozi, pun pogodak. Koja lova?damir661 wrote:Moje novo ljubimce u kolekciji, tzv "kapitalac", radi se o HO modelu parne lokomotive JZ 35-166, proizvodjaca ROCO 04116E.
To je jedna JZ vise![]()
Puno ti zavidim i konstatujem da sam počeo zaostajati za tobom i Dacom, naravno kada je u pitanja nabavka novih ili polovnih modela JŽ ili drugih uprava.
Ali mlad sam još

pozdrav...
Posavina expres